Offer

Świeżość
Dobre jajko powinno być świeże, bez zapachu siarki. Można to sprawdzić po datach ważności lub poprzez zanurzenie jajka w wodzie - świeże jajko zatonie, a stare wypłynie.
Solidna skorupa!
Dobre jajko powinno mieć mocną, nie uszkodzoną skorupę. Skorupa powinna być gładka i jednolita, bez pęknięć lub plam.
Smak i kolor żółtka
Dobre jajko powinno mieć bogaty smak i intensywny kolor żółtka. Żółtko powinno mieć głęboki, pomarańczowy kolor, co oznacza, że jajko pochodzi od kury karmionej naturalnymi paszami.
Nasze mocne strony
🥚 oferujemy produkty wysokiej jakości
🥚 zapewniamy punktualne dostawy
🥚 jesteśmy otwarci na nowe możliwości i chętnie nawiązujemy współpracę z nowymi podmiotami
🥚 nasza wykwalifikowana kadra buduje pozytywne relacje biznesowe
🥚 posiadamy systemy kontroli jakości zgodnie z wymogami prawa
🥚 zabezpieczamy stałą opieką weterynaryjną, gwarantując bezpieczeństwo produktów wprowadzanych na rynek







